Thermoplast tandprotese

Tandproteser til forskellige ønsker

Hos Tandteknikeren står vi klar til at hjælpe alle vores kunder og tage højde for netop deres ønsker og behov. Af denne grund tilbyder vi en thermoplast tandprotese med dens mange fordele tilknyttet. Denne type protese er aftagelig og fleksibel i dens udformning. Det betyder samtidig, at den kan tilpasses alle de forhold, som måtte være eksisterende omkring de naturlige tænder og derfor være en delprotese.

 

Endvidere oplever flere, at de ikke kan stille sig tilfreds med anvendelsen af tryklås og metalbøjler, hvilket ikke udgør en problematik med en fleksibel tandprotese. En thermoplast tandprotese placeres direkte på gummerne og bliver understøttet af det tilbageblivende tandsæt. Af samme årsag fremstilles tandprotesen i materialet thermoplast, som ikke knækker. Fremstillingen vil dermed have den samme styrke som ved den traditionelle anvendelse af metal blot være monomer fri og derfor lav allergen. Dette hænger endvidere sammen med, at flere ikke kan anvende en traditionel tandprotese på baggrund af allergiske reaktioner, eftersom den indeholder krom-kobolt eller PMMA akryl. På denne måde vil en thermoplast tandprotese være det essentielle alternativ.

En optimal æstetisk løsning

Det kan være en stor opgave for den enkelte at blive protesebærer. Ikke alene fordi der er tilknyttet udgifter til omstillingen, men i høj grad også det æstetiske for den enkelte. I valget af en flex tandprotese vil det kosmetiske i høj grad tilgodeses og afspejles i det færdige resultat. Her vil anvendelsen af thermoplast giver anledning til mindre synlige bøjleelementer uden at gå på kompromis med hverken styrken eller en lille volumen.

 

Derudover gives der anledning til, at bøjlerne, som er fremstillet i det særlige materiale, kan produceres i klar akryl eller øvrige farveprøver. I en kombination af farveprøver og kliniske fotos er der mulighed for at finde en optimal løsning til den enkelte kunde. Udformningen vil dermed lægge sig tæt op af det øvrige tandsæt, hvilket vil give et bedre kosmetisk udtryk og en markant formindsket synlighed af tandprotesen.

 

Det udbredte og efterspurgte materiale har dertil ligeledes øvrige fordele tilknyttet. Thermoplast absorberer meget lidt og næsten ingen fugt, der er en stor forebyggelse af ubehagelig lugt eller øvrige gener. Hvis du har øvrige spørgsmål eller henvendelser omkring thermoplast tandproteser er du velkommen til at kontakte os hos Tandteknikeren.

Kan man tydeligt se tandprotesen?

Fælles for alle tandproteser er, at de fremstilles som individuelle løsninger ud fra aftryk af ens tilbage blivende tandsæt. På denne måde sikrer man en god komfort såvel som et flot æstetisk udtryk. Dertil er det vores fornemmeste opgave hos Tandteknikeren at finde en løsning, der er naturtro og efter dine ønsker. Endvidere vil det være muligt at få foretaget et aftryk af dit tandsæt inden udtræk af eventuelle tænder. På denne måde vil det være muligt at fremstille en protese, der ligner dine naturlige tænder bedst muligt.

 

En anden afgørende faktor er vedligeholdelse af tandprotesen, som skal bevare det naturtro udtryk. I tilfælde af manglende rengøring og vedligeholdelse kan der forekomme misfarvninger. Dette er særligt ved tilfælde, hvor tandsten ikke renses væk på daglig basis morgen og aften.

 

Tandklinikken vil være et godt valg til dig, der ønsker at finde en dygtig klinisk tandtekniker i København omegn. 

Tandteknikeren Heidi Porsdal

Hvis du er interesseret i at høre mere om thermoplast tandprotese, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte klinisk tandtekniker Heidi Porsdal på:

Tlf.: 51 30 03 28.

E-mail: info@tandteknikeren.dk

Book en tid her