Tandteknikeren Heidi Porsdal

Heidi Porsdal

​Jeg er autoriseret Klinisk tandtekniker. Jeg blev færdiguddannet i 1992. I 2005 åbnede jeg min
første klinik i Smallegade, Frederiksberg. I 2016 åbnede jeg klinikken i Flinterenden på
Amager. I den forbindelse flyttede jeg min klinik i Smallegade til Peter Bangs Vej, hvor jeg
lå i hus med Tandlæge Inger De Mylius.

 

Inden jeg startede som selvstændig i 2005, har jeg arbejdet og undervist på tandteknikeruddannelsen i cirka 9 år.

Mit mål er, at give dig den bedst mulige oplevelse ved hvert besøg på min tandklinik. Du kan forvente en personlig service og et behandlingsforløb, der er skræddersyet til netop dig.

TANDKLINIK AMAGER

​De fleste mennesker går regelmæssigt til eftersyn hos en tandlæge på en tandklinik, og langt de fleste benytter sig naturligvis også af den samme tandlæge i mange år. Når man når en alder, hvor man eventuelt begynder at miste nogle af sine tænder, er det også naturligt, at man får fremstillet tandprotesen, hvad enten det er en delprotese eller en helprotese hos sin tandlæge.

FORDELE HOS EN KLINISK TANDTEKNIKER

Der er både kosmetiske og økonomiske fordele ved at få fremstillet en tandprotese hos en klinisk tandtekniker på teknikerens tandklinik. Der kan ofte spares mange penge, og hvis man får tilskud fra kommunen, kan man spare lidt ekstra. En tandprotese skal ikke kun erstatte de manglende tænder og den tabte tyggefunktion.

Den skal også tilpasses til at have den rette farve og form.

Vælger du at benytte dig af mig som klinisk tandtekniker, vil du have mulighed for at få fundet en funktionel og æstetisk løsning, hvor du får din protese lavet på en god tandklinik, hvor du altid vil blive taget godt imod.

Der er mange fordele ved at gøre brug af mig som klinisk tandtekniker, og når du vælger at gøre brug af en klinisk tandtekniker, er du selv med til at tilpasse det kosmetiske (tandens farve, facon og størrelse). Har du specielle ønsker, bliver der naturligvis taget højde for dette, når protesen laves. Læs blandt andet mere om delproteser og helproteser her.

EGEN FREMSTILLING AF PROTESER

En tandprotese skal være æstetisk og funktionel. Jeg vil i samarbejde med dig sørge for du vil opnå et smukt, naturligt og harmonisk smil, som er vigtigt for både dig og mig. En tandprotese skal være æstetisk og funktionel. Jeg vil i samarbejde med dig sørge for du vil opnå et smukt, naturligt og harmonisk smil, som er vigtigt for både dig og mig.

RING OG HØR MERE

Du har altid mulighed for at komme i kontakt med mig, hvis du har nogle spørgsmål. Har du bopæl i København, Valby, Amager eller på Frederiksberg er denne tandklinik et glimrende valg for netop dig. Ring i dag og hør nærmere på telefon 51 30 03 28.

Læs hvad mine kunder synes

Book en tid her