Klinisk Tandtekniker

Reparationer & andre behandlinger laves ved min klinik på Amager.

Det betyder, at i forbindelse med reperationer foregår behandlingen på min klinik på Amager.

Amager

Klinikken på Amager finder du i Flinterenden 4, 2300 København S. Klinikken ligger i gadeplan og derfor meget handicapvenlig. Du kan blive behandlet siddende i kørtestol.

Klinikken ligger med 600 meters afstand til både Christianshavns og Amagerbros metro st.

Frederiksberg

Klikken på Frederiksberg er Peter Bangs Vej 121 st. th. Her befinder jeg mig hver torsdag.

Mit navn er Heidi Porsdal og jeg er autoriseret klinisk tandtekniker. Jeg blev færdiguddannet tilbage i 1992 og har sidenhen arbejdet og undervist på tandteknikeruddannelsen og været selvstændig siden 2005.

I 2005 åbnede jeg min klinik på Frederiksberg og i 2016 i Flinterenden på Amager (tæt på Christmas Møllers Plads). Flinterenden er nu mit hovedsæde, hvor der er åbent dagligt. På Frederiksberg har jeg åbent hver torsdag.

Jeg ved, hvor vigtigt det er med tryghed i forbindelse med en ny protese. Derfor kan du altid forvente personlig service og et skræddersyet forløb samt behandlinger, der er tilpasset præcis dine behov. Nedenfor kan du læse om de forskellige typer behandlinger, jeg tilbyder.

 

Typer af behandlinger, der laves hos Tandteknikeren

 

Tandproteser

Jeg tilbyder forskellige typer af tandproteser. Det er blandt andet helproteser, delproteser, tryklåsproteser og termoplast proteser. Da jeg altid ønsker det bedste for mine patienter, sørger jeg derfor altid for at være med på de nyeste metoder og behandlinger.

 

Helproteser

En helprotese er til dig, hvor de naturlige tænder ikke længere kan bevares. Fra start til slut får du professionel vejledning, så du kan føle dig i trygge hænder og altid ved, hvad der kommer til at ske. Efterfølgende anbefaler vi en årlig kontrol, hvor det sikres, at din protese sidder, som den skal og ikke gør skade på f.eks. dine gummer.

 

Delproteser

Delproteser er til dig, der mangler en eller flere tænder i enten over- eller undermund. Da det er forskelligt fra patient til patient, hvilke tænder der mangler, er delproteser altid forskellige og lavet ud fra netop dit tandsæt. Med min ekspertise og dine behov finder vi sammen en løsning, der passer til dig – og som er komfortabel.

 

Tryklåsproteser

Tryklåsproteser er for nogle den helt rette løsning. Dette gør sig specielt gældende, hvis du har flade gummer. En tryklåsprotese er nemlig en fastsiddende protese, modsat hel- og delproteser, hvor du selv skal styre protesen ved hjælp af dine kinder, tunge og læber. Sammen finder vi den helt rette løsning, der giver dig mest komfort og som passer til netop dig.

 

Thermoplast tandprotese

En thermoplast tandprotese er både aftagelig og fleksibel og kan tilpasses helt præcist til dine resttænder. Dette kan for mange være løsningen, da de ikke ønsker eller kan stille sig tilfreds med anvendelsen af blandt andet tryklås eller metalbøjler. Skulle du have spørgsmål omkring thermoplast tandproteser, er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

Vedligeholdelse af proteser

Uanset type af tandprotese, anbefales det altid, at der foretages årlige eftersyn. Du bør nemlig se på din protese som et almindeligt sæt tænder, der også skal ses efter minimum én gang om året. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med oftere besøg, men det vil jeg som tandtekniker vejlede dig i. Til et eftersyn renses, poleres og justeres din tandprotese. Dette gøres for at forebygge mulige problemer, der kan opstå med tiden.

 

Bideskinner

Hos Tandteknikeren tilbyder vi personlig fremstillet bideskinner, som er ideelle til dig, der skærer tænder. Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en bideskinne eller ej, så er du mere end velkommen til at kontakte os eller komme forbi til en uforpligtende samtale. Så kan vi sammen finde de helt rette bideskinner til dig.