Nye fleksible tandproteser uden bøjler

Et revolutionerende nyt materiale har givet helt nye muligheder for fremstilling af bedre tandproteser. Den nye Flexite, som protesematerialet hedder, er en nylon-plast der udover at være allergifri, også er ekstremt stærkt og brudsikker.

Materialet er fleksibelt, hvilket gør, at de nye Flexite tandproteser kan udformes, så de kan ”klipses” fast på patientens resttænder og derved fastholde protesen uden bøjler, som ofte kan være generende, synlige eller kosmetisk uheldige.

​Flexite til tandproteser

Flexite protesematerialet, der er udviklet i USA, er brugt i over 6 år samt testet på næsten 46.000 patienter og er godkendt som det bedste materiale til tandproteser. Også patienter med sensible slimhinder har i testen vist at have meget gode resultater af at få de nye Flexite proteser – især på grund af det nye materiale ikke indeholder akryl, hvilket også giver et bedre arbejdsmiljø for tandteknikerne.

Et revolutionerende nyt materiale har givet helt nye muligheder for fremstilling af bedre tandproteser. Den nye Flexite, som protesematerialet hedder, er en nylon-plast der udover at være allergifri, også er ekstremt stærkt og brudsikker.

Materialet er fleksibelt, hvilket gør, at de nye Flexite tandproteser kan udformes, så de kan ”klipses” fast på patientens resttænder og derved fastholde protesen uden bøjler, som ofte kan være generende, synlige eller kosmetisk uheldige.

​Godkendt som bedste materiale til tandproteser

Flexite protesematerialet, der er udviklet i USA, er brugt i over 6 år samt testet på næsten 46.000 patienter og er godkendt som det bedste materiale til tandproteser. Også patienter med sensible slimhinder har i testen vist at have meget gode resultater af at få de nye Flexite proteser – især på grund af det nye materiale ikke indeholder akryl, hvilket også giver et bedre arbejdsmiljø for tandteknikerne. Det er dog stadigvæk vigtigt at have kontakt med ens tandtekniker, da en kompetent vedligeholdelse af proteser giver de bedste resultater.

Udbyg tandproteser med ny teknologi

Man har i flere år forsøgt at lave nylon-proteser, men med de tidligere materialer har man ikke kunne reparere på proteserne eller udvide proteserne med flere tænder.

Med det nye Flexite materiale kan man udbygge protesen med flere tænder, hvis patienten skulle miste flere af sine egne tænder.

 

Ligeledes er det også muligt at rebasere en Flexite-protese, hvilket vil sige, at man kan støbe en ny bund/aftryk i protesen, og tilpasse protesen til de naturlige forandringer, der sker med kæberne, når de svinder og forandre sig. Flexite protesematerialets helt utrolige styrke gøres også, at man kan lave proteserne mindre, lettere og tyndere.

 

Pasformen i det nye materiale er også langt bedre, hvilket gør, at tandproteserne passer bedre til gummerne og resttænderne. Alt dette giver en langt bedre komfort for patienter, der bærer de nye Flexite tandproteser.

Klinisk Tandtekniker Heidi Porsdal har for nylig været på kursus i København, og hvor hun har lært at fremstille de nye Flexite proteser og fortæller begejstret om de mange nye muligheder, der er for at hjælpe sine patienter med de nye Flexite proteser.

Hvad koster en tandprotese i København?

Prisen på en tandprotese varierer alt efter behov. Så ønsker du en konkret pris, er du velkommen til at ringe på +45 51 30 03 28.

Ønsker du dog at få lavet proteser, og vil du gerne være sikker på, at du får det til den bedste pris? Så kan du med stor fordel vælge at benytte dig af klinisk tandtekniker Heidi Porsdal. Heidi tilbyder flere forskellige slags tandproteser i form af  helproteser, delproteser, tryklåsproteser, undermundsproteser og thermoplast tandprotese. Ved at gøre brug af en tandtekniker i forbindelse med, at proteser skal laves, så vil du have mulighed for at spare en del penge i forhold til, hvis du vælger at få det samme lavet hos ens egen tandlæge.

Det kan derfor være økonomisk fordelagtigt for dig at anvende klinisk tandtekniker Heidi Porsdal i forbindelse med, at proteser skal fremstilles.

Få mere af vide hos vores Tandtekniker i København

Hvis du er interesseret i at høre mere om tandproteser, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte klinisk tandtekniker Heidi Porsdal telefonisk på 51 30 03 28.

Tandteknikeren er et godt valg til dig, der ønsker at finde en dygtig klinisk tandtekniker i København, der kan hjælpe med tandproteser. Heidi er at finde i både København og Amager, og tilbyder også handicapvenlig indgang.

Tandprotese helproteser

Helprotesesæt

En protese, som erstatter alle tænder i overmund og/eller undermund.​

Tandprose hos Tandteknikeren - delproteser

Delproteser

En protese, som erstatter de mistede tænder. Protesen sidder fast på de resterende tænder ved hjælp af f.eks. bøjler.​

Tandprotese undermund

Undermundsproteser

Har man næsten ingen gumme/er gummen i undermunden meget flad kan det give smerter under tygning og protesen er ofte svær at styre.

Ved at ligge blødtblivende basis i undermundsprotesen mindskes smerterne. Den bløde basis gør også at tandprotesen bliver nemmere at styre.​

OMSTILLING AF PROTESER

Har man en tandprotese, som fungerer godt og tænderne ikke er slidte, men pasformen ikke er så god længere kan man for eksempel lave en underforing af tandproteser, så protesen igen kommer til at passe til gummerne.​​

VEJLEDNING I PROTESE HYGIEJNE

Et årligt kontroleftersyn er vigtig: Eftersyn af mundslimhinden, fjernelse af eventuelle tandsten og misfarvninger samt oppolering af tandproteser. Der er forskellige børster og midler til rengøring af tandproteser.

Du er velkommen til at kontakte klinikken for yderligere information om tandproteser.​​​

Tandtekniker
Udtalelse fra kunde

Tandtekniker

Rosemarie

Du var altid klar til at se på mine tænder omgående og det hjalp.

5 / 5 stjerner

Book en tid her