Udtalelser​

Her har kunderne ordet. Overvejer du at blive kunde hos Klinisk Tandtekniker Heidi Porsdal, kan du her på siden læse om andre kunders oplevelser.

Har du allerede benyttet dig af Klinisk Tandtekniker Heidi Porsdal, og ønsker du at dele din oplevelse med os og andre kunder, er du meget velkommen til at skrive en kommentar her på siden.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kære Heidi !

Du havde lige netop overtaget klinikken efter en (siges der) udsædvanlig dygtig tandtekniker.
Jeg stod en dag uden tænder og var nødt til at vælge dig, fordi du bor tæt på mig. Det er nogle år siden, og jeg har tit haft ondt i gummerne, men jeg har aldrig fortrudt dig. Du var altid klar til at se på mine tænder omgående og det hjalp.

men det vigtigste for mig var, at du lavede mit gebis, så ingen kunne se, at jeg havde kunstige tænder.
Sådan så mine tænder ud som 20-årig - sådan ser de ud i dag. ind i mellem må jeg spise suppe, men det siges, at det er sundt. jeg siger dig tak for eminent behandling og for dit venlige væsen.

Mange hilsner

Rosemarie

​​

Hej Heidi

​Glemte at fortælle, at jeg har bestilt tid hos tandlægen. Men uanset hvordan forløbet hos tandlægen bliver - om jeg vender tilbage til dig eller ej - vil jeg gerne sige dig tak for din empatiske måde at være på. Selvom jeg har stor berøringsangst over for det at være tandprotesebærer, har jeg følt mig tryg ved både din behandling og råd. 

Tøv ikke med at kontakte mig

Tøv ikke med at kontakte mig på 51 30 03 28 for tidsbestilling eller spørgsmål. ​Kontakt altid din kliniske tandtekniker, før du kontakter din tandlæge.​​

Konsultation

Vi har konsultation efter aftale. ​Der er mulighed for behandling i eget hjem.

Tidsbestilling dagligt mellem kl. 9.00 - 16.00.

Om tandteknikkeren​

Klinisk Tandtekniker - Heidi Porsdal

CVR: ​28423098

Adresser​

Flinterenden 4, 2300 København S

​Peter Bangs Vej 39, 5. sal, 2000 Frederiksberg

Find​ os på et kort »

Kontakt​