​Tandklinik i smallegade

​De fleste mennesker regelmæssigt til eftersyn hos en tandlæge på en tandklinik, og langt de fleste benytter sig naturligvis også af den samme tandlæge i mange år. Når man så når en alder, hvor man eventuelt begynder at miste nogle af sine tænder, er det også naturligt, at man får fremstillet tandprotesen, hvad enten det er en delprotese eller en helprotese hos sin tandlæge.

Fordele ved tandklinik med klinisk tandtekniker

Der er både kosmetiske og økonomiske fordele ved at få fremstillet en tandprotese hos en klinisk tandtekniker på teknikerens tandklinik. Der kan ofte spares mange penge, og hvis man får tilskud fra kommunen, kan man spare lidt ekstra. En tandprotese skal ikke kun erstatte de manglende tænder og den tabte tyggefunktion. 

Den skal også tilpasses til at have den rette farve og form. 

Vælger du at benytte dig af mig som klinisk tandtekniker, vil du have mulighed for at få fundet en funktionel og æstetisk løsning, hvor du får din protese lavet på en god tandklinik, hvor du altid vil blive taget godt imod. 

Der er mange fordele ved at gøre brug af mig som klinisk tandtekniker, og når du vælger at gøre brug af en klinisk tandtekniker, er du selv med til at tilpasse det kosmetiske (tandens farve, facon og størrelse). Har du specielle ønsker, bliver der naturligvis taget højde for dette, når protesen laves.

Egen fremstilling af proteser

En tandprotese skal være æstetisk og funktionel. Jeg vil i samarbejde med dig sørge for du vil opnå et smukt, naturligt og harmonisk smil, som er vigtigt for både dig og mig. En tandprotese skal være æstetisk og funktionel. Jeg vil i samarbejde med dig sørge for du vil opnå et smukt, naturligt og harmonisk smil, som er vigtigt for både dig og mig.

Ring og hør mere

Du har altid mulighed for at komme i kontakt med mig, hvis du har nogle spørgsmål. Har du bopæl i København, Valby eller på Frederiksberg er denne tandklinik et glimrende valg for netop dig. Ring i dag og 

hør nærmere på telefon 51 30 03 28

Om Heidi Porsdal​

​Jeg er autoriseret Klinisk tandtekniker. Jeg blev færdiguddannet i 1992. Inden jeg startede som selvstændig i 2005 på min tandklinik har jeg arbejdet og undervist på tandteknikeruddannelsen.

Mit mål er, at give dig den bedst mulige oplevelse ved hvert besøg på min tandklinik. Du kan forvente en personlig service og et behandlingsforløb, der er skræddersyet til netop dig.

Tøv ikke med at kontakte mig

Tøv ikke med at kontakte mig på 51 30 03 28 for tidsbestilling eller spørgsmål. ​Kontakt altid din kliniske tandtekniker, før du kontakter din tandlæge.​​

Konsultation

Vi har konsultation efter aftale. ​Der er mulighed for behandling i eget hjem.

Tidsbestilling dagligt mellem kl. 9.00 - 16.00.

Om tandteknikkeren​

Klinisk Tandtekniker - Heidi Porsdal

CVR: ​28423098

Adresser​

Flinterenden 4, 2300 København S

​Peter Bangs Vej 39, 5. sal, 2000 Frederiksberg

Find​ os på et kort »

Kontakt​